1. Atelier ‘t Sneeuwklokje maakt de meeste artikelen zelf en behoudt daarmee alle rechten op haar kunstwerken.

2. Het aanbod bevat volledige en nauwkeurige omschrijvingen van de aangeboden kunstwerken, producten en artikelen. De beschrijving is zo veel als mogelijk gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de koper mogelijk te maken. Afbeeldingen op de website geven een weergave van de aangeboden producten, artikelen en kunstwerken. Echter, kunst is veelzijdig en multi-interpretabel. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Atelier ‘t Sneeuwklokje niet. 

3. De leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen.

4. Genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

5. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met een productenoverzicht en het totaalbedrag.

6. De bestelling kan vooraf worden betaald via bankoverschrijving, via IDEAL of PayPal.
Mocht u kiezen voor bankoverschrijving dan wordt de bestelling pas verzonden nadat het bedrag op de rekening is ontvangen.
Als er geen betaling plaatsvindt binnen 7 dagen zal de bestelling geannuleerd worden. 

7. De verzending van de bestelling vindt meestal binnen 5 werkdagen plaats nadat de betaling binnen is mits anders aangegeven op de website. De levertijd van speciaal voor u gemaakte of bestelde artikelen is in overleg.

8. Annuleren is mogelijk  binnen 14 dagen na het plaatsen van een bestelling, met uitzondering van speciaal voor u gemaakte of bestelde artikelen. Het aankoopkoop bedrag wordt dan, voor zover al betaald, teruggestort.

9. Mocht de bestelling na ontvangst onverhoopt toch niet aan uw verwachting voldoen, kan het binnen 14 dagen worden teruggestuurd.
De zending is onbeschadigd, compleet en in een verpakking. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 10 dagen teruggestort.
De retourkosten zijn voor de koper. Voor het annuleren of retourneren van een bestelling stuurt u vooraf een e-mail.

10. Atelier ‘t Sneeuwklokje is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is.

11. Mocht u zelf ideeën of wensen hebben voor een epoxy resin art of 3D print kunstwerk dan denken wij graag met u mee om dit te realiseren.  
Na een mondeling of schriftelijke overeenkomst tussen Atelier ‘t Sneeuwklokje en de klant brengen wij vooraf 20% van het aankoopbedrag in rekening als aanbetaling om de onkosten te kunnen dekken.

12. Annuleren van speciaal voor u gemaakte artikelen is mogelijk binnen 5 werkdagen. De 20% van het aankoopbedrag wordt niet teruggestort.